Středisko volného času Korunka pořádá pobytové a příměstské tábory

Zobrazit: Středisko volného času Korunka pořádá pobytové a příměstské tábory

Středisko volného času Korunka pořádá i v tomto roce atraktivní a zajímavé tábory pro děti nejrůznějšího věku. Každý tábor, ať už příměstský nebo pobytový, se zaměřuje na pestrou škálu oblastí jak sportovních, tak zážitkových.

Celkem tři pobytové tábory se uskuteční v červenci a v srpnu pro děti od 6 do 15 let. Děti budou mít možnost se naladit na letní vlnu pohody, koupání, her, soutěží, seznámit se s životem zvířat na vesnici nebo bojovat o poklad.

Jedenáct příměstských táborů probíhajících v letních měsících umožní dětem nahlédnout do tajů kuchařského umění, vařit v přírodě, zažít výlety do netradičních míst v Ostravě a okolí. Pro děti, které baví sport, jsou nachystané cyklistické příměstské tábory se spoustou výletů po Ostravě a okolí nebo badmintonové tábory, které Korunka pořádá ve spolupráci se Základní a mateřskou školou Horymírova. Děti se mohou také stát malými přírodovědci nebo umělci, k tomu slouží letní přírodovědná škola nebo výtvarně-relaxační tábor.

Díky pestré nabídce táborů mají děti možnost navštívit zajímavé místa, zkusit si nové věci, soutěžit, ale také se naučit nové dovednosti z nejrůznějších oblastí.

Více informací a kompletní nabídku naleznete zde

V případě jakýkoliv dotazů kontaktuje Středisko volného času na emailu  info@svc-korunka.cz nebo na telefonním čísle 599 524 870.