Bezplatné doučování žáků ze sociokulturně znevýhodněného prostředí

Zobrazit: Bezplatné doučování žáků ze sociokulturně znevýhodněného prostředí

Nezisková organizace S.T.O.P. nabízí v průběhu letních prázdnin bezplatné doučování žákům ze sociokulturně znevýhodněného prostředí. Přihlásit se mohou žáci základních a středních škol, kteří potřebují pomoci s přípravou na opravné zkoušky, nebo i děti, které by o prázdninách měly zájem zábavnou formou prohloubit své znalosti, které jim v průběhu školního roku činily ve škole potíže.

Doučování je určeno dětem z málo podnětného nebo neúplného rodinného prostředí, dětem z chudých rodin, dětem národnostních menšin, dětem z rodin, kde mají rodiče nižší vzdělání, ukrajinským dětem, které odešly ze své rodné země v důsledku válečného konfliktu.

Doučování je ZDARMA díky finanční podpoře statutárního města Ostravy, Moravskoslezského kraje, Nadačního fondu Albert a dalších dárců.

Zájemci se mohou obracet na Mgr. Ivonu Šťovíčkovou – tel.: 775 993 465, e-mail: info@sdruzeni-stop.cz nebo přijít osobně přímo do organizace na adresu Bastlova 694/9 v Ostravě-Zábřehu v úřední dny po + st: 9:00 – 15:00 hod. Po předchozí domluvě je možný i jiný termín.

Doučování probíhá dle vzájemné domluvy v průběhu pracovních dní.

Více informací naleznete v letáčku.