Pozvání na 2. ročník konference EDUCATION 4 CAREER II.

Zobrazit: Pozvání na 2. ročník konference EDUCATION 4 CAREER II.
Datum: 19. 09. 2024 - 19. 09. 2024
Čas: 09:00 - 15:30
Místo: Boutique Business Inkubátor Ostravica (bývalý obchodní dům Ostravica-Textilia), nám. Dr. E. Beneše 284/3, Moravská Ostrava a Přívoz

JAK NA KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ VE ŠKOLÁCH?

Zajímáte se o nejnovější trendy v kariérovém poradenství ve školách pro rok 2024? Jakou roli hraje kariérový poradce ve školách? Toužíte po konkrétních inspiracích a inovativních nápadech? Fascinují vás exkurze do světa práce a reflexe aktuálních tržních podmínek? Rádi byste získali cenné postřehy od předních odborníků a hybatelů v oboru?

Přijďte 19. září na další ročník konference EDUCATION 4 CAREER, kterou pořádá Moravskoslezský Pakt zaměstnanosti, z. s., (MSPAKT) jehož členem je i město Ostrava.

Konference se zúčastní experti i politici z národní úrovně, vydatně budou zastoupeni relevantní místní aktéři a také samotní pedagogové ostravských škol.

Konference bude zaměřena i na prezentaci úspěchů společné aktivity města Ostravy a MSPAKTU – „Kariérové poradenství Ostrava“. Město financuje pozici kariérového poradce na škole a MSPAKT je odborným metodickým garantem vzdělávání pedagogů. Již 5. rokem jsou tak systematicky propojování pro sdílení zkušenosti a vzdělávání kariéroví poradci na zapojených ostravských základních školách, na kterých proběhlo již cca 40 strukturovaných rozhovorů a jejich žáci se zúčastnili velkého počtu exkurzí u místních zaměstnavatelů. Mladí lidé tak poznávají, v čem jsou dobří a jak a kde to mohou na místním trhu práce v budoucnu uplatnit, což by v konečném důsledku mělo přispívat k tomu, aby neodcházeli z města pryč za prací.

V rámci konference proběhne i informace o prvních absolventech nově akreditovaného vzdělávání na Ostravské univerzitě.

  • Vstupné: zdarma
  • Na Konferenci je nutné se zaregistrovat

REGISTRACE ZDE

E4C II. ucast | EDUCATION 4 CAREER II.

https://mspakt.cz/education-4-career-ii/